Навчання на кафедрі фінансів Львівської політехніки – це школа життя, успіху, емоцій, підвищення рівня «бекграунду»!

Ірина Хома, магістр кафедри фінансів

Львівської політехніки

Усі великі відкриття починаються з маленького та невпевненого кроку, який ми робимо назустріч своїй мрії, не дивлячись на перепони.

Мені пощастило обрати бажану спеціальність і навчатись в одному з кращих університетів країни. Якщо проаналізувати мої роки, проведені тут, то я можу стверджувати, що пишаюсь своїм вибором. Я здобула ступінь бакалавра кафедри фінансів Національного Університету «Львівська Політехніка», і без вагань вирішила продовжувати навчання.

Навчання на кафедрі фінансів  – це школа життя, яка окрім ґрунтовних знань, дає змогу сформуватися як особистість. Середовище, яке, після того, як ти сюди потрапляєш, не дає тобі можливості зробити крок назад. Спілкуєшся з викладачами, пліч-о-пліч працюєш з ними на конференціях,  дивишся як вони діють і розумієш − це планка, нижче не можна.

Університет відкрив переді мною можливість поглибити вже отримані знання та стати студенткою Краківської гірничо – металургійної академії ім.Станіслава Сташіца (за програмою подвійних дипломів). Емоції лише позитивні! Відкритий процес навчання, безперервна робота у групах, завдяки якій розумієш,  що люди надихають і хочеться, ще швидше стати професіоналом своєї справи. На вихідних теж не засумуєш, адже Краків хороше місто, з якого можна планувати поїздки.

Цього року  я брала участь у програмі «Leopolis for future» і вже влітку пройду стажування в польському банку «Nest Bank». Цього б не сталося, якби не міжнародне співробітництво кафедри фінансів та наполегливе бажання не тільки дати теоретичні знання, а й допомогти побачити роботу іноземних компаній на власні очі.

Для мене Львівська Політехніка  –  це успіх, емоції, підвищення рівня «бекграунду». Коли приходиш сюди, склянка з напівпорожньої стає вщент повною. А щодо порад майбутнім студентам, то пам’ятайте – кращі обирають кращих!