Зробила правильний вибір!

Як магістр кафедри фінансів поєднує навчання  і  роботу у  міжнародній компанії «Nestle Business Service Lviv»

 Онищак Лілія, магістр кафедри фінансів

Львівської політехніки

Для кожного випускника та абітурієнта важливим є момент вибору вищого навчального закладу, адже від цього залежить їх  майбутнє. Згадую себе п’ять років назад, коли після отримання результатів ЗНО, довго вагалася куди ж саме занести оригінали документів. Мій вибір зупинився на Національному університеті «Львівська політехніка», а саме – кафедрі фінансів.

Кафедра фінансів НУ «ЛП» окрім ґрунтовних знань дає можливість для кожного студента реалізувати себе. Пари  – це не просто заняття, які обов’язково треба відпрацювати, це жваві, наповнені мультимедійними матеріалами, інтерактивними завданнями лекції та практичні заняття, які проходять надзвичайно захоплююче і цікаво. У студентів є можливість слухати дисципліни англійською мовою, що є неоціненним досвідом та хорошою практикою. Викладачі кафедри вміють зацікавити та налаштувати студентів на плідну роботу.

Викладачі кафедри  – професіонали своєї справи, які надихають на наукову роботу. У студентів є можливість співпрацювати у науковій сфері, проходити різноманітні співбесіди та стажування, що показує рівень кафедри.

Диплом кафедри фінансів дає можливості працевлаштування у багатьох сферах діяльності, оскільки спектр дисциплін, які ми вивчаємо є досить великий. Поступивши на магістратуру на кафедру фінансів, я почала робити свої перші кар’єрні кроки. Пройшовши усі етапи відбору, мене взяли на роботу у міжнародну компанію «Nestle Business Service Lviv» на посаду бухгалтера. Чесно кажучи, поєднувати навчання і роботу  – нелегка справа, адже обсяг матеріалу, який потрібно освоїти і на роботі, і на навчанні є дуже великий. Але ж нічого в житті легко не дається. Потрібно працювати над собою і своїми перемогами.

Надзвичайно вдячна кафедрі фінансів за ту базу знань, яку вона мені дала, завдяки їй я маю можливість пробувати себе у роботі у великій міжнародній компанії. Рада, що п’ять років назад зробила правильний вибір, адже кафедра фінансів Львівської політехніки – це величезний спектр можливостей для студентів, які готові вчитися новому та націлені на плідну роботу та результат.