Моя мрія здійснилась – навчаюсь на кафедрі фінансів Львівської політехніки і працюю в компанії «Великої четвірки» – KPMG!

Напевне, найбільшою мрією випускника будь-якої економічної спеціальності є потрапити на роботу  в одну з компаній «Великої четвірки». Моя мрія здійснилась! Будучи студенткою четвертого курсу кафедри «Фінансів» я потрапила на роботу в KPMG. Всі, хто колись стикались з пошуком роботи і мали бажання потрапити на роботу у міжнародну компанію знають наскільки складним і тривалим є цей процес. На своєму шляху до мрії я пройшла два тестування і три співбесіди, і витратила два місяці свого часу. Щиро кажучи, робота в консалтингу є надзвичайно складною: постійні овертайми, безліч проектів, жорсткі дедлайни і процедури, яких необхідно дотримуватись і найважливіше – це здатність до мультизадачності.

Набагато простіше працювати в таких умовах, коли  є необхідна база знань. Саме такі необхідні в практиці знання я отримала, вивчаючи дисципліни на кафедрі «Фінанси» Львівської політехніки. Отримавши конкретні завдання на роботі, я зрозуміла наскільки необхідними були дисципліни з фінансового аналізу, оподаткування, фінансової санації, фінансової діяльності суб’єктів підприємництва та безпосередньо фінансів.

Найважливіше для кожного професіонала своєї справи – це розвиток і самовдосконалення кожного дня. Кафедра «Фінансів» стала для мене хорошою площадкою для старту успішної кар’єри в галузі консалтингу і може бути такою для кожного студента, який буде прикладати зусилля і постійно вдосконалюватись.

Зараз я студентка п’ятого курсу кафедри «Фінансів», продовжую свою роботу в сфері податкового та бухгалтерського консалтингу,  паралельно навчаюсь за програмою Асоціації присяжних сертифікованих бухгалтерів (АССА). Тому всім, хто ще вагається в виборі навчального закладу чи кафедри хочеться побажати прийняти правильне рішення, вперто йти до своєї мети і пам’ятати, що “Sky is limit!”

Магістр Ткачук Галина