Перші кар’єрні кроки в ПАТ «Кредобанк» з дипломом фінансиста Львівської політехніки!

Закінчивши 5 років тому школу і  успішно склавши ЗНО, довго вагався куди ж занести оригінали документів. Але все таки зупинився на Національному університеті  «Львівська політехніка». Спеціальностей було безліч, але я обрав «фінанси і кредит», і не пошкодував.

Кафедра фінансів дає студентам ґрунтові знання, які стають запорукою для їхнього подальшого розвитку. База знань отримана в університеті  дозволяє впевнено почувати себе на заняттях та з легкістю здавати сесію на «відмінно». Викладання окремих дисциплін англійською мовою, є неоціненним досвідом та хорошою практикою. Пари проходять з надзвичайною цікавістю, адже вони наповнені інтерактивними завданнями і цифровими матеріалами.

Завдяки диплому фінансиста, перед випускниками виникає можливість працевлаштуватися у багатьох сферах діяльності.

На 1 курсі магістратури я почав робити свої перші кар’єрні кроки. Пройшовши співбесіду в ПАТ «Кредобанк», влаштувався на роботу в департаменті електронного архіву. Поєднувати навчання і роботу справа не з легких, але в житті нічого легко не вдається.

Викладачі кафедри – кваліфіковані і чуйні люди, відкриті для дискусій, завжди готові допомогти і відповісти на питання, що цікавлять в будь-який час: на лекції і після неї.

Хочу висловити подяку керівництву кафедри фінансів, всьому професорсько-викладацькому складу: завдяки Вам, Вашому рівню відповідальності, сумлінності, ініціативності та дисциплінованості. я здобув високі досягнення в навчанні та впевненість в своїх силах!

Магістр Савельєв Юрій