Альянс освіти з UKRSIBBANK BNP Paribas Group активно розвивається на кафедрі фінансів Львівської політехніки

Днями начальник Львівського регіонального управління УкрСиббанку BNP Paribas Group Нестор Боднар і представники  Вінницького регіонального управління разом з викладачами кафедри фінансів провели лекційне заняття для студентства щодо стратегічного розвитку банківської системи України.

UKRSIBBANK BNP Paribas Group – банк позитивних змін. UKRSIBBANK працює на ринку України з 1990 року. Банк пропонує своїм клієнтам якісне фінансове обслуговування у найкращих європейських фінансових традиціях. 60% акцій банку належать одній з найбільших у світі фінансових Груп BNP Paribas, 40% – ЄБРР. Їм довіряють близько 1,9 млн клієнтів, 165 тис. компаній СМБ та 2,2 тис. великих корпоративних компаній – лідери вітчизняної економіки та міжнародні корпорації.

Приємно зазначити, що в УкрСиббанку BNP Paribas Group працює багато випускників Львівської політехніки – як результат даний банк є лідером у рейтингу стійкості банків.

У цьому контексті,  усі домовилися про подальші зустрічі з метою компетентного навчання майбутніх фахівців банківської сфери і стажування та працевлаштування випускників кафедри фінансів в УкрСиббанку BNP Paribas Group.