Фінансист – це фундамент до побудови успішної кар’єри в майбутньому!

так стверджує магістр Моторя Катерина

Професію фінансиста я обрала випадково, проте саме вона кардинально змінила моє життя. Після закінчення 11 класів переді мною постав складний вибір професії, але я не помилилась і вступила до «Львівської політехніки» в інститут економіки і менеджменту за спеціальністю «Фінанси і кредит». Пройшовши величезний шлях до одержання статусу наукового магістра, я зрозуміла, що на сьогодні вища освіта – це фундамент до побудови успішної кар’єри в майбутньому!

«Львівська політехніка» – це один з найкращих університетів України, який дає потужні знання в різних сферах діяльності. Для мене рідною стала кафедра фінансів. Щирі, привітні професіонали своєї справи – викладачі кафедри вкладають усю душу та знання в кожного без винятку студента, діляться власним досвідом роботи в державних установах, банках, страхових компаніях та підприємствах щодо аналізу їх фінансового стану, оцінювання конкурентоспроможності, прогнозування впливу факторів зовнішнього і внутрішнього середовища на діяльність установ у майбутньому та власне умінням роботи з основними фінансовими документами.

Протягом п’яти років навчання у «Львівській політехніці» я мала досвід участі в науково-дослідній роботі кафедри, опублікувавши понад 20 робіт під керівництвом викладачів кафедри у міжнародних фахових виданнях, посівши призові місця в міжнародних конкурсах студентських наукових робіт під керівництвом Коць Ольги Олегівни та Партин Галини Остапівни.

Винагородою для мене стало одержання академічних стипендій. Цьогоріч стипендія Президента України (https://lpnu.ua/news/2020/trynadcyat-studentiv-lvivskoyi-politehniky-oderzhuvatymut-akademichni-stypendiyi) змотивувала мене не зупинятись на досягнутому та йти тільки вперед!

Величезна подяка всьому колективу кафедри фінансів за небайдужість та прагнення поділитися теоретичними та практичними знаннями зі студентами! Упевнена, що досвід, отриманий за роки навчання, допоможе реалізувати всі мої задуми й плани та знайти роботу за покликанням.