Відбулася гостьова онлайн – лекція з дисципліни «Податкова система» за участі фахівця ДПС

Відео зустрічі у форматі гостьових онлайн – лекцій  –  це сучасний елемент дистанційної освіти. Такий формат викладання є запорукою швидкого сприймання інформації .

04 травня 2022 р. на лекційному занятті з дисципліни  «Податкова система» – лектор, к.е.н. доц. Червінська О.С. був запрошений фахівець ДПС у Львівській області – заступник начальника управління, начальник відділу досудового врегулювання спорів Дидимус Роман Петрович.

Тема лекції «Оподаткування під час воєнного стану». Зважаючи на події в державі лекція була актуальна як для студентів так і  викладачів кафедри. Студенти дізнались про особливості сплати податків під час воєнного стану.

          Доповідач зазначив, що зміни в оподаткуванні через введення в Україні воєнного стану загалом підтримають бізнес в економічному плані та допоможуть вистояти випробування під назвою війна. Нині, звісно, головним пріоритетом для бізнесу є: вистояти, зберегти життя своїх працівників, налагодити роботу в тих регіонах України, де робота під час війни можлива задля підтримання економіки нашої країни загалом. Прогнозуємо, що більшість підприємств скористається з умом всіма тимчасовими податковими нововведеннями, що допоможе законно зменшити податкове навантаження.

По закінченні зустрічі лектор побажав студентам успішно здати екзамени і закінчити навчальний рік. Мирного неба. Разом до перемоги.