Рідна кафедра фінансів – це скарбниця знань!

Знання і саморозвиток – найцінніший внесок,

який може зробити людина,

вважає  магістр Піун Юлія

Період студентства – найяскравіша, найважливіша та найнезабутніша пора людського життя, адже в цей період ти проходиш становлення себе, свого я. Одним з найкращих місць для досягнення необхідних звершень є Національний університет “Львівська політехніка”, де я маю шанс проводити свої найпрекрасніші роки життя. Тут я маю можливість здобути безцінний багаж вмінь, знань та навичок для подальших життєвих перемог.

Чомусь так складається, що саме навчання допомагає знайти та поповнити твоє життя хорошими вірними друзями. І це неабияк важливо, бо саме спогади гуртожитського життя наповнені незабутніми приємними емоціями. Колектив одногрупників – це гармонійне поєднання веселощів та навчання, де всі, з розумінням та повагою, підтримають одне одного.

Львівська політехніка дала можливість зробити моє навчання цікавим та різноманітним, реалізувати себе в наукових конференціях, програмах обміну студентами. Мені випала можливість паралельного навчання в Польщі і я дякую за цю нагоду. Це дало мені можливість не тільки здобувати нові знання, досвід, а й подорожувати країнами Європи, пізнавати культуру та традиції інших країн, розвивати мовні навички та знаходити нових друзів.

Рідна кафедра фінансів стала для нас скарбницею знань. Ця різнопланова підготовка фахівців має неабиякий попит на ринку праці і високо оцінюється працедавцями. Я завдячую викладачам університету за їхню наполегливу працю, за терпіння та розуміння, за вміння виховати хороших і кваліфікованих кадрів, за прагнення донести та передати свої знання нам, студентам.