СПІВПРАЦЯ МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ І ОСВІТИ АКТИВНО РОЗВИВАЄТЬСЯ НА КАФЕДРІ ФІНАНСІВ

Метою довгострокової стратегії розвитку місцевої влади Львова та Національного університету «Львівська політехніка» є об’єднання ресурсів міста та закладів вищої освіти задля реалізації суспільно значущих проєктів.

Відтак, представниця управління інвестицій і проектів ЛМР Ярина Сорока провела лекцію для студентів кафедри фінансів з визначення перспектив інвестиційного та фінансового розвитку міста Львова

Зокрема, окреслені основні напрями роботи зі сприяння суб’єктам підприємництва міста у створенні спільних проєктів з іноземними партнерами підприємств, налагодженні ефективної співпраці з міжнародними фінансовими організаціями, промоції інвестиційних та інших заходів, спрямованих на формування позитивного інвестиційного клімату м. Львова.

Водночас  викладачі і студенти кафедри фінансів Львівської політехніки домовилися про подальші зустрічі  з представниками управління інвестицій і проектів Львівської міської ради зметою компетентного розвитку майбутніх фахівців у сфері місцевих фінансів.