У вебінарі у форматі гостьової онлайн – лекції прийняв участь фахівець ДФС у Львівській області

Вебінари у форматі гостьових онлайн – лекцій  –  це сучасний елемент дистанційної освіти. Такий формат викладання є запорукою швидкого сприймання інформації

22 листопада 2021 р. на лекційному занятті з дисципліни  «Податковий менеджмент» – лектор, к.е.н. проф. Паранчук С.В. був запрошений фахівець ДФС у Львівській області – заступник начальника управління, начальника відділу досудового врегулювання спорів Дидимус Роман Петрович. Тема лекції «Організація роботи органів ДФС з платниками податків» була цікава як студентам магістрам так і  викладачам кафедри. Досвідчений фахівець ділиться досвідом і надає роз’яснення з актуальних питань реалізації прав і свобод людини та правозахисної діяльності в органах ДФС. Студенти дізнались про особливості досудового врегулювання спорів з органами державної податкової служби, а також ознайомились з процедурою адміністративного оскарження рішень територіального органу ДФС, якщо таке рішення є незаконним.

По закінченні зустрічі лектор побажав студентам успішно здати екзамени і закінчити навчальний семестр. Такі зустрічі є корисними та пізнавальними  для студентів і дають практичні навики студентам, заохочують до наукової діяльності.