Не просто фінансова освіта, а двері у світле майбутнє!

Возняк Тетяна, магістр кафедри фінансів
Львівської політехніки

 

Студентська пора — це те, що не затирається в пам’яті, загубившись серед безлічі життєвих подій, те, що із протягом часу зберігає всі яскраві фарби. І звичайно надзвичайно важливим є середовище в якому, перебігатиме цей час, а саме університет та рідна кафедра.

Зараз я навчаюся на 5 курсі кафедри фінансів Національного університету «Львівська Політехніка» за спеціальністю «Корпоративні фінанси». І ніколи не шкодуватиму про свій вибір!

Багаж знань, який я отримала від викладачів, допомагає мені здобувати перемоги у різноманітних конкурсах, програмах та конференціях. Досвід, отриманий під час практичних занять, допоможе стати компетентним спеціалістом на сучасному ринку праці.

Окрім того під час навчання переді мною відкрилося безліч можливостей. Зараз навчаюся за програмою подвійного диплому у Краківській гірничо-металургійній академії ім. Станіслава  Сташіца. База знань отримана в рідному університеті допомагає мені там без перешкод здавати сесію та отримувати відмінні бали. А змога навчатися у Польщі, спілкуватися з іноземцями сприяє удосконаленню моїх мовних знань, які є необхідними в сучасному житті.

Нещодавно я взяла участь у програмі «Leopolis for future» і виграла можливість стажуватися протягом місяця у польському банку «Nest Bank». На мою думку, стажування стане потужним поштовхом для становлення моєї майбутньої кар’єри. А завдячую своїй перемозі я викладацькому складу кафедри, адже саме вони стали основою причиною мого успіху. Люди , які не тільки ділилися інформацією, а й навчили нею вміло користуватися. Їхній внесок в мій розвиток, як професіонала, не можливо переоцінити.