Кафедра фінансів Львівської політехніки надає безліч можливостей молодим амбітним студентам

розвиватись, самовдосконалюватись,  брати участь у науково-дослідній і практичній діяльності!

 

Зараз я навчаюся на 5 курсі кафедри фінансів Національного університету «Львівська Політехніка» за спеціальністю «Корпоративні фінанси».  Дана спеціальність дозволяє мені оволодіти інформацією необхідною для знання всіх тонкощів діяльності не лише підприємства,  а й банків та страхових компаній.

Знання, які були отриманні впродовж сумлінного навчання на кафедрі фінансів у Національному університеті «Львівська політехніка» стали надзвичайно необхідними і для моєї теперішньої роботи  економістом на поліграфічному підприємстві «Диз-Арт», адже саме завдяки багажу знань здобутих від  висококваліфікованах викладачів, професіоналів своєї справи я змогла отримати бажане місце роботи.

Кафедра фінансів НУ “Львівська політехніка” надає безліч можливостей молодим амбітним студентам розвиватись, самовдосконалюватись, брати участь у науково-дослідній, пошуковій діяльності, у вирішенні актуальних питань з проблем сучасного адміністративного і фінансового менеджменту.

Окреме величезне спасибі хочеться висловити професорсько-викладацькому складу кафедри за доброзичливу атмосферу і творчий підхід до навчання, спасибі за розуміння і допомогу. І, звичайно, за знання, які надають впевненості і дозволяють йти далі, ставити цілі і досягати їх!

Грудень Зоряна Ярославівна,
магістр групи ФБСС – 12